Els triatletes del Cube van aconseguir per primer cop aquesta temporada un podi per equips. Va ser al Triatló d'Osona, puntuable per al circuit català i la lliga catalana, on els representants manresans van aconseguir la tercera plaça amb un temps acumulat de 3h 55' 26'', al darrere del TriathloBCN (3h 46' 41'') i Triatló Prat (3h 47' 26''). Per part del Cube van puntuar Fabià Brito (15è), Amand Redondo (22è) i Carles Prat (27è); també hi van participar Jaume Almirall (92è), Jaume Membrive (94è), Raúl Rey (162è), Lluís Barnaus (230è) i Dani del Blanco (275è). Laia Mateo va ser tercera en la categoria de 17 a 19 anys; Amand Redondo i Carles Prat van ser primer i segon en el grup de 45 a 49 anys; i Lluís Barnaus, primer de 55 a 59 anys. Amb aquests resultats i quan queden dues curses de la lliga catalana, el Cube és desè.

El CAI Triatló Petromiralles va classificar-se 8è de 38 equips classificats, i 3r de la Segona Divisió del circuit català. A títol individual, Joan Riera (25è), Daniel Baraldés (35è), Sergi Pujabet (41è), Jordi Vidal (52è), Daniel Segura (57è), José Rios (119è i 2n del grup d'edat de 50 a 54 anys) i Josep Malavé (201è).