passeig de Joan Brudieu de la Seu d'Urgell serà el punt de sortida i d'arribada de la segona edició de la Cadí Ultratrail i de la Cadí Trail, dues curses que arriben a la segona edició i que es disputen entre demà i diumenge. Un total de 300 corredors, xifra acotada per la capacitat d'absorció del parc natural de Cadí Moixeró, participaran en aquestes dues proves, que formen part del Circuit de Curses d'Ultraresistència per Muntanya del 2014.

L'edició inicial de la cursa va tenir un gran èxit organitzatiu i de participació. L'organització de la Unió Excursionista Urgellenca (UEU) va ser molt bona i també és essencial la feina que fan els voluntaris, per tal de no malmetre les zones per les quals passa la prova.

Tal com es va explicar en la presentació de la prova, el 75% dels corredors que hi prenen part són de fora de l'Alt Urgell i de la Cerdanya. Segons el director de la cursa, Albert Vilana, aquest és un fet que "demostra que s'està dinamitzant l'entorn i que s'està aconseguint fer-lo conèixer a tot arreu"