Irene Rodríguez i Esther Moreno, del Club Patinatge Solsonès, van tornar del 16è Trofeu del Mediterrani de Castelldefels amb una medalla penjada al coll. Rodrí-guez va aconseguir la d'argent en la categoria de certificat A, mentre que Moreno es va endur la de bronze en la categoria juvenil. Totes dues van formar part d'un grup de setze patinadors i patinadores del CP Solsonès que van participar en aquesta nova edició del certamen, organitzat pel Club Patinatge Castelldefels.

A banda de les dues medalles, el club del Solsonès va obtenir bons resultats en les diferents categories en les quals va estar present. En la de certificat -grups 1 i 2- Andreu González va quedar a un pas del podi, i va finalitzar 4t, mentre que Maria del Mar Badia i Andrea de la Osa van ser cinquena i sisena respectivament. També en Certificat, Judit Merino va acabar en la desena posició, i Montse Rodríguez en l'11a. El la categoria de certificat A, a banda d'Irene Rodríguez i la seva medalla d'argent, també hi van participar Laura Solanelles, sisena, i Paula Alonso, que va acabar en un catorzè lloc.

En certificat B, Ares Capdevila va quedar a les portes de les medalles, i va finalitzar en la quarta posició. Victòria Nosàs i Anna Vilà, van acabar en la setena i novena posició, respectivament. En el certificat C, els solsonins només hi van tenir un participant, Grau Badia, que va finalitzar en la sisena plaça. En la categoria infantil, Sira Capdevila va representar el CP Solsonès amb una cinquena posició. En la categoria juvenil, a banda d'Esther Moreno i la seva medalla de bronze, Sandra Colell i Sheila Lara van finalitzar en la quarta i la cinquena posició, respectivament.