Bones notícies per a l'equip bagenc TMR Mahindra-La Bruixa d'Or, que veurà com el seu pilot Albert Arenas reapareix aquest camp de setmana en el circuit de Misano per disputar el Campionat d'Itàlia de Moto 3. Arenas estava de baixa des del 6 de juny, quan va fer-se una greu lesió al canell en els entrenaments lliures de la tercera cursa del FIM CEV Repsol al circuit de Motorland.

D'aquesta manera, Arenas participarà juntament amb l'italià Stefano Manzi a la prova italiana, representant l'equip TMR Mahindra-La Bruixa d'Or. L'objectiu principal del català és el de constatar que la recuperació de la lesió està pràcticament tancada. En aquesta cita del campionat italià, es disputaran dues proves de Moto3, a les quals s'han inscrit 40 pilots, entre els quals hi ha molts dels habituals del FIM CEV Repsol. La primera cursa es disputarà avui a partir de les 14.10 hores, i la segona serà demà a les 14.30.

Per a Lluís Juárez, propietari de l'equip bagenc TMR Mahindra-La Bruixa d'Or, "és molt important i útil que l'Albert pugui córrer aquest cap de setmana, ara que el FIM CEV Repsol està aturat, per avaluar com va la recuperació de la seva lesió", i va afegir que també té molta importància, ja que es tracta "d'un circuit que forma part del Campionat del Món".