En la reedició de l'enfrontament entre el Club de Futbol Santpedor i el Centre d'Esports Manresa de fa 89 anys que va servir per inaugurar el camp de Llissach, els manresans van imposar la seva lògica superioritat i van derrotar els locals per 3-6. El partit va servir per iniciar els actes commemoratius del centenari del club santpedorenc, coincidint amb la festivitat de Santa Anna, patrona del poble, i va reunir unes 250 persones al municipal Josep Guardiola.

La primera part va estar marcada pel rigor tàctic i la bona predisposició de les dues formacions sobre el terreny de joc, amb els manresans imposant la seva superioritat. El Manresa va sortir amb la intenció d'elaborar el joc sense renunciar a buscar passades en profunditat per tal de sorprendre la defensa local, i és així com va arribar el primer gol: Rebollo va aprofitar una bona assistència a l'espai per superar el porter local. Els santpedorencs van sortir amb una defensa entusiasta i executada amb un bon posicionament tàctic, i amb la voluntat de jugar l'esfèrica quan podien, però sense crear accions de perill.

Cinc minuts després del primer gol, el mateix Rebollo va anotar el segon dels manresans en aprofitar una acció d'estratègia en la sortida d'un córner. Al minut 34, l'àrbitre va assenyalar un penal sobre Juancho a l'àrea del Santpedor, que el mateix jugador va llançar. El porter Martínez va aconseguir refusar la pilota, però el rebot va caure als peus del propi llançador, que va anotar el 0-3 amb el que es va arribar al descans.