En una cursa d'infart en les darreres 10 voltes, l'asturià Fernando Alonso ha sabut batallar amb uns pneumàtics a les últimes, no patinar sobre l'aigua i aguantar Lewis Hamilton i Nico Rosberg per firmar el segon lloc del GP d'Hongria, just per darrere de Daniel Ricciardo, que marxava sol al capdavant.

L'australià de Red Bull ha estat l'home més destacat al circuit de Hungaroring, on ha sumat la segona victòria de l'any i de la seva carrera, en completar les 70 voltes -306,8 quilòmetres- en una hora, 53 minuts, cinc segons menys que Alonso. L'asturià de Ferrari ha aconseguit, per la seva banda, la millor classificació de la temporada.

El tercer lloc ha estat per a Hamilton. El pilot de Mercedes ha intentat avançar Alonso fins al final, però els seus pneumàtics tampoc estaven preparats per aguantar gaires aventures. I a les acaballes, s'ha trobat amb el seu company d'escuderia i líder del mundial, Rosberg, trepitjant-li els talons. De fet, unes voltes abans, l'equip havia demanat a Hamilton que deixés passar Rosberg, amb uns pneumàtics nous. Però el britànic ha fet cas omís, sabent que entre els dos no hi havia en joc la victòria a Hongria si no el campionat.

Amb aquest resultat, Hamilton ha retallat quatre punts a Rosberg a la classificació general. L'alemany en suma ara 202, a 11 de l'anglès. La propera cursa serà el GP de Bèlgica, el 24 d'agost.