Es va iniciar en les categories inferiors del CN Manresa, però la desaparició d'aquest club el va fer canviar d'aires i es va decantar pel CN Terrassa, club amb el qual ja ha guanyat un campionat d'Espanya. Aleix Páez manté una bona progressió, que el motiva per entrenar-se fort i perseguir el somni de ser jugador professional en un futur. En aquest aspecte, Páez es mostra molt agraït tant amb els seus entrenadors del CN Manresa (Toni Ventura, Jordi López i Carles Sanz) com amb l'actual del CN Terrassa, Dídac Cobacho.

A l'inici del campionat d'Espanya, quines eren les vostres aspiracions?

L'objectiu principal d'aquest campionat estatal era arribar el màxim de lluny possible, si podíem arribar a la final i guanyar-la, molt millor.

Us esperàveu guanyar la competició amb uns resultats tan contundents, inclosa la final contra l'amfitrió Helios?

A la fase de grups sí que vèiem la possibilitat de guanyar contundentment el Túria i el Màlaga. Després ens va tocar l'Atlètic Barceloneta, el nostre màxim rival en la competició catalana, i prevèiem que seria un partit molt ajustat. Després, tant en la semifinal com en la final, no sabíem com es desenvoluparien els duels, ja que van ser contra rivals nous per a nosaltres.

Com us vau preparar de cara al campionat?

A mesura que s'acostava el campionat vam deixar de banda la part física dels entrenaments, que ja l'havíem fet durant tota la temporada, i ens vam centrar més en la tàctica.