El president del Bayern de Munic, Karl-Heinz Rummenigge, va assegurar ahir en una entrevista al Wlet am Sonntag alemany que el club que dirigeix "mai no farà fora Pep Guardiola", l'actual tècnic del conjunt bavarès. En ser preguntat per l'entrenador de Santpedor, el president alemany va respondre que la seva continuïtat és segura, "això us ho puc donar avui per escrit", va asseverar.

Guardiola, que es va proclamar campió de la lliga i la copa alemanya, va rebre algunes crítiques pel joc que va desplegar el seu equip i per la contundent derrota en les semifinals de Champions davant del Reial Madrid, entre aquestes les del llegendari jugador Franz Beckenbauer, que va dir a inici d'aquesta setmana que, si no guanya res, l'any que ve vindrà un nou entrenador. Però Rummenigge va descartar aquesta possibilitat i va recordar que el preparador santpedorenc té contracte amb el club alemany: "ell serà el nostre entrenador fins al 30 de juny del 2016. Almenys fins que finalitzi el seu contracte".

Triomf a la Telekom Cup

El Bayern de Guardiola es va adjudicar ahir la Telekom Cup, una competició alemanya que serveix a diferents equips com a preparació. Els bavaresos es van endur el títol en superar el Wolfsburg per 3-0 en l'Imtech-Arena d'Hamburg, amb un gol de Rode i dos de Lewandowski.