El migcampista camerunès Alex Song va abandonar l'estada que l'equip blaugrana va iniciat ahir a Birmingham (Anglaterra) per motius familiars, segons va informar el club barcelonista. Poc després que el Barça aterrés a Anglaterra, Song va haver de tornar a agafar un vol sense poder iniciar la feina amb la resta de l'equip.

Song havia iniciat els entrenaments del Barça dijous passat juntament amb els internacionals espanyols (Piqué, Alba, Xavi, Iniesta, Busquets i Pedro) i el croat Ivan Rakitic. Ara, amb la baixa de Song, Luis Enrique treballa amb 25 futbolistes, 17 del primer equip i 8 del filial. A més del camerunès, tampoc s'entrenen en St. George's Park Adriano Correia (problemes cardíacs), així com els argentins Messi i Mascherano i els brasilers Neymar i Alves, encara de vacances per la seva més llarga participació al Mundial.

Primer entrenament

El contratemps de Song a banda, el Barça va fer ahir a la tarda el primer entrenament dels nou que Luis Enrique té programats a les instal·lacions de la Federació Anglesa a Birmingham, que inclouen onze camps de futbol (un, cobert amb gespa artificial), un centre de medicina i un hotel amb 228 habitacions. Després de quatre temporades en què el club blaugrana ha realitzat gires, enguany ha tornat a les estades a l'estranger. La darrera vegada va ser la temporada 2009-10, quan l'equip entrenat pel santpedorenc Pep Guardiola es va desplaçar a Marlow, a prop de Londres.