El migcampista croat Ivan Rakitic va afirmar ahir que el Barça està treballant amb una intensitat "molt forta" en els primers dies de pretemporada i va admetre que el ritme és "més alt" en comparació al del Sevilla, d'on prové. "Les sensacions són molt bones, és un pas molt important en la meva carrera, tot va més ràpid. Treballem molt fort des del primer dia", va afirmar en roda de premsa des de Birmingham, on l'equip entrenat per Luis Enrique fa una concentració fins dissabte que ve.

El jugador balcànic va admetre que fins i tot no ha entrat en detalls amb el tècnic asturià sobre el seu paper en l'equip, si bé va deixar clar que pot jugar tant en la posició de pivot com en la de mitjapunta. "L'important és la idea de l'entrenador. He jugat de pivot i de mitjapunta. Estic preparat per donar-ho tot", va assegurar Rakitic, que es va mostrar ambiciós amb vista a la temporada vinent: "anirem a guanyar-ho tot des del principi. L'afició gaudirà moltíssim".

Content amb Xavi

Rakitic també va parlar d'un dels temes d'actualitat del club, i ho va fer valorant positivament la decisió de Xavi Hernández de seguir al club: "com a company, és una gran notícia que es quedi. És un símbol del club. És una notícia espectacular. El veig molt implicat".

El migcampista croat va fer aquestes declaracions després que el Barça s'hagués exercitat per segona vegada des de la seva arribada al complex esportiu Saint George's Park. Luis Enrique va fer entrenar 25 futbolistes, 17 del primer equip i 8 del segon.