El jugador de Puig-reig Enric Vallès s'ha compromès a jugar amb el CE Manresa la propera temporada, en la qual els manresans s'estrenaran a Primera Catalana, en el grup 1.

Enric Vallès es va formar a les categories inferiors del FC Barcelona fins a juvenil, quan va provar sort al NAC Breda, club al qual va pertànyer dues temporades, abans de recalar al Birmingham City, on les lesions van fer una mala passada al jugador berguedà. Fa dues campanyes, Vallès va ajudar l'Olot a pujar a Segona B, i aquesta campanya passada va ser al Cornellà, conjunt amb el qual també va aconseguir l'ascens a la tercera categoria estatal.

Als 24 anys, aquest jugador esquerrà del mig del camp arriba al CE Manresa després de refusar altres ofertes. Amb aquesta incorporació, l'equip manresà ja té pràcticament tancada la plantilla que dirigirà Dani Andreu. Tot i això, l'equip encara tindrà algun jugador a prova aquesta pretemporada, que s'iniciarà el dijous 7 d'agost. Els altres fitxatges que ha fet són els de Marc Gracia (sense equip), Andrés Caicedo (Marganell) i Juan Manuel Fernández Juancho (Terrassa) i diversos juvenils.