L'entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, va anul·lar la sessió d'entrenament prevista per a ahir a la tarda després d'haver dirigit la del matí. Després de la sobrecàrrega d'esforç, amb dobles sessions diàries, el màxim responsable de l'equip va decidir que els jugadors descansessin ahir i es tornin a entrenar avui i demà en sessió doble.

En la jornada d'ahir al matí ja s'havia reintegrat al grup el centrecampista Sergi Roberto, que es va perdre l'entrenament de dimarts per precaució a causa d'un cop al peu. En l'entrenament no va poder participar el lateral dret del filial Patric Gabarrón, que va fer una feina específica, motiu pel qual es van entrenar 24 futbolistes, en una sessió seguida per la selecció anglesa femenina.

Competir per jugar

Després de l'entrenament, va fer la seva primera compareixença davant de la premsa el davanter canari Pedro Rodríguez, que va afirmar que "la meva idea sempre ha estat quedar-me aquí". Segons va revelar, va tenir una conversa amb el director esportiu, Andoni Zubizarreta, que li va obrir els ulls. "Sabia que venia Luis Enrique i, com que l'he tingut d'entrenador i em coneix, aquests van ser factors determinants per continuar a l'equip. No vaig dubtar. És el club de la meva vida i estic encantat de continuar-hi un any més".

Pedro va recordar que cada any hi ha fitxatges a la davantera, una posició en què sempre hi ha "una competició molt dura", i va recordar les presències d'Eto'o, Henry, Ibrahimovic i Alexis. Per a ell, "Luis Suárez és un grandíssim jugador i segurament n'aprendré molt d'ell". L'únic que ell pot dur a terme és "una bona temporada", i aleshores haurà de decidir l'entrenador qui fer jugar.