El ciclista de Navàs Jordi Simon va completar una gran etapa ahir a la Volta de Portugal, en finalitzar en la 14a posició, a 27 segons del guanyador, David Belda. En l'etapa de 180 km entre Viana do Castelo i Montelegre, Jaume Rovira, de l'equip Team Ecuador com Simon, va finalitzar en el 58e lloc, a 4:34 del vencedor. En la classificació general de la prova portuguesa, Simon es va col·locar en la 21a plaça, a un minut i 14 segons de Gustavo César Veloso, que ahir es va posar el mallot de líder. Per la seva banda, Rovira, ciclista de l'Estany, ocupa la 55a posició, a 5 minuts i 15 segons de César Veloso, líder de la general, que té a Víctor de la Parte i Luis León Sánchez, germà del futbolista Pedro León, com a principals perseguidors a la classificació.