Els tres equips de la Catalunya Central que juguen a Primera Catalana, l'Igualada, l'Avià i el Manresa, inicien aquesta setmana les seves respectives pretemporades.

El primer en engegar serà avui mateix l'Igualada que, dirigit per Joan Prat, militarà al grup 2 de la categoria. Els igualadins presenten algunes novetats respecte a la passada campanya. D'incorporacions destaquen les d'Eloi Jiménez del Vilafranca, Roger Peña del Rubí, Bernat Sensano del juvenil de Sant Andreu o el porter cardoní Dayan Barrera del Súria. De baixes, les més ressenyables són les d'Enric Paredes per motius familiars, el porter Yannick Viles, que ha anat al San Mauro o Roger Marí que marxa per estudis a Anglaterra. El primer amistós serà dissabte que ve a Les Comes davant el Manlleu de Tercera Divisió.

De Primera catalana grup 1, l'Avià, iniciarà les seves sessions preparatòries demà dimarts amb el tècnic Albert Garcia al capdavant. En el seu cas compte, entre altres, amb les novetats de Miki López (Manresa), Uri Martínez (Manlleu), Pau Ragués i Rafa Zafra (Gironella) i Toni Liria (Súria). El conjunt avianès no podrà comptar amb Aleix Revilla, Aleix Trulls (Pradenc), Aitor Lorca (Sallent), Adrià Sellarès 'Salla' (Gironella), Carles Santamaria o Sergio Domínguez (Súria). L'endemà del primer entrenament, partit al camp del Sabadell B.

I el Manresa de Dani Andreu farà la seva preparació a partir de dijous amb cares noves com les d'Enric Vallès (Cornellà), Marc Gracia (estava a l'estranger), Juan Manuel Fernández 'Juancho' (Terrassa) o Andrés Caicedo (Marganell); entre les baixes, les de Miki López (Avià), Álex Pérez, Ivan Romera o José Maria Bernal 'Berni'. El primer amistós serà dissabte amb l'Espanyol juvenil de David Gallego.