Gàmbia i Paraguai reeditaran la final de l'any passat al Mundialet de clubs. L'any passat la victòria va ser pels sud-americans per 2-1. Dissabte vinent, a partir de les vuit del vespre, els africans intentaran prendre's la seva particular revenja. Paraguai va trencar els pronòstics contra la forta Senegal (4-0), que al minut 2, però, ja va haver de substituir un dels seus millors homes per lesió. Gàmbia, per la seva banda, va superar Colòmbia per 2-1 gràcies a un gol marcat al darrer minut.

El partit entre senegalesos i paraguaians va tenir moments de bon joc, sobretot a la primera meitat. Els guaranís van sortir al camp amb la intenció de fer-se amb el domini del joc però van topar amb l'endreçada defensa africana. La muralla senegalesa es va trencar al minut 24 degut a un penal que va suposar l'1-0 del Paraguai. Aquesta acció va desordenar una mica el partit i els blanc-i-vermells van disposar de dues ocasions de gol d'un contra un davant el porter senegalès Mamadou, però aquest va saber rebutjar-les molt bé.

La segona meitat del partit va ser de clar domini paraguaià. Aquests van imposar un ritme de joc molt alt que en cap moment va poder ser aturat pels senegalesos. El 4-0 final dicta sentència. L'equip africà no elaborava massa el joc però també creava cert perill gràcies a ràpids contracops. A la segona meitat el conjunt sud-americà es va fer amb les regnes del Gàmbia va certificar la seva classificació per la gran final després d'imposar-se a Colòmbia per 2-1 amb un gol marcat al tram final del partit. Els colombians van ser els amos i senyors del partit a la primera meitat i van disposar de quatre ocasions claríssimes de gol per haver deixat el partit gairebé sentenciat al descans, però això no va passar i al final ho van acabar pagant.