L'argentí Ángel Di María va anar ahir a Valdebebas per entrenar-se amb el Reial Madrid tal com estava previst. Tot i els rumors que deien que l'argentí no es volia presentar com a mesura de pressió per forçar el seu traspàs al PSG francès, Di María es va incorporar el dia previst. El migcampista es va exercitar amb Xabi Alonso i Coentrao en les instal·lacions del club, a l'espera que el Madrid i el club francès es posin d'acord per tancar el seu traspàs.

El Consell d'Administració del Bilbao Basket va assegurar ahir que havia "reposat els diners del Fons Especial de Garantia" i que havia traslladat "tota la documentació necessària en la qual s'acredita la solvència i el pla de viabilitat econòmica del club per les properes temporades". El club basc continua lluitant per ser readmès, una decisió que depèn de la lliga. D'altra banda, Espanya disputa avui el primer partit de preparació per al mundial, a les 20 hores davant de Canadà, amb el dubte de Rudy.

En la sisena etapa de la Volta a Portugal, es va fer un recorregut de 155km entre Oliveira do Bairro i Viseu. L'etapa va ser per a l'alemany Phil Bauhaus (Stölting), amb victòria a l'esprint, mentre que el mallot groc el manté Gustavo César Veloso (OFM). Els bagencs Jordi Simón i Jaume Rovira, de l'equip Ecuador, van entrar amb el mateix temps que el vencedor.

El Red Bull Salzburg de Jonathan Soriano necessita derrotar el Qarabag d'Azerbaidjan per classificar-se per a la darrera ronda per poder entrar a la propera edició de la Champions. L'equip de Soriano va perdre per 2-1 en l'anada, amb un gol del vilomarenc, que va igualar el partit 1-1, però els locals es van endur el triomf final. A partir de les 20 hores, i al Stadion Salzburg, els austríacs intentaran guanyar-se una plaça per disputar l'última fase de classificació.