Una doble errada del porter xilè Claudio Bravo en el seu debut amb el Barcelona va donar una immerescuda victòria (1-0) al Nàpols de Rafa Benítez, en un partit que va dominar amb claredat el conjunt blaugrana, incapaç, això sí, de generar ocasions clares de gol.

Luis Enrique va treure aquesta vegada un onze amb només un jugador del filial, el jove Munir, i a l'espera del trident ofensiu que han de formar Messi, Neymar i Luis Suárez, va tornar a insistir amb Rafinha en la posició de fals "9".

El Barça va acusar de nou les carències habituals a aquestes altures de la pretemporada: la falta d'intensitat, de ritme i d'encert rematador. Tot i així, va ser molt superior al Nàpols, que amb prou feines havia inquietat la meta de Bravo fins a l'afortunat gol de Dzemaili a falta de deu minuts per al final. Curiosament va ser el jove Munir l'únic jugador blaugrana que va portar perill durant la primera meitat. Va caçar a l'espai dues assistències de Rakitic i de Rafinha, però en cap de les dues va saber guanyar el mà a mà a Cabral. Aquest va ser tot el bagatge ofensiu del Barça en aquest primer acte, encara que el Nàpols, que va arrencar amb ganes i es va anar diluint amb el pas dels minuts, fins i tot va ser pitjor. Un cop de cap de Hamsik a centrada de Callejón va ser l'única ocasió del conjunt italià abans d'arribar al descans. Tampoc va millorar el Nàpols després de la represa. Ni tan sols amb l'entrada de Michu, el seu fitxatge estrella d'aquest estiu. Als italians se'ls va veure molt verds i això que en dues setmanes, en la prèvia de la Lliga de Campions, es juguen mitja temporada.

Pel que fa al Barça, dos xuts de Pedro a l'inici de la represa van donar pas al rosari de canvis habituals. A falta de continuïtat, les accions d'un elèctric Deulofeu van distreure el poc públic present a l'Estadi de Ginebra (només un quart d'entrada per veure un dels amistosos de més nivell d'aquesta pretemporada) fins que va arribar la jugada clau del partit. Bravo, que havia tingut una segona meitat d'allò més plàcida i fins aleshores s'havia mostrat molt segur amb els peus, va refusar malament una pilota, que li va caure a Dzemaili. El macedoni va llançar amb decisió un xut sec i centrat des de trenta metres que a priori no portava perill i que al porter xilè se li va escapar de les mans. Un error fatal que acabaria en l'únic gol del partit i que donaria la victòria al Nàpols en un partit que semblava destinat a acabar sense gols.