El Club Bàsquet Navàs organitzarà durant la festa major del poble, entre els dies 20 i 22 d'agost, un torneig 3x3 que farà al passeig Ramon Vall, a l'altura del club d'avis.

Les inscripcions per tal de prendre-hi part són obertes. Hi haurà quatre categories diferents per al torneig. La infantil, per a nascuts a partir de l'any 2002; la júnior, per a aquells que van néixer entre el 1998 i el 2002; la sènior, per als nascuts abans del 1998; i finalment, si hi ha suficients equips inscrits, també és previst de dur a terme un torneig femení.

El preu és de deu euros per a cada membre participant dels equips. Cal tornar les butlletes que s'han habilitat convenientment omplertes fins al dia 18 d'agost a Viscola, Grues Navàs, Calçats Castellà o Esports Suau. També és poden fer les inscripcions a través de l'adreça de correu electrònic clubbasquetnavas@gmail.com, trucant al número de telèfon 658 559 772 o bé entrant a l'adreça de Facebook del club, on hi haurà tota la informació relativa a aquest esdeveniment.