El pilot gironellenc Franc Serra, de l'Alonso Racing Team, va ser el vencedor de la tercera prova puntuable per a la Copa Rodi de dirt track que es va disputar al circuit d'Albí, a Lleida. Serra, que s'ha classificat per a totes les superfinals d'aquesta competició d'àmbit català, actualment ocupa la cinquena posició de la general. D'acabar el campionat en aquesta posició, el corredor de Gironella tindria assegurada la seva participació al Superprestigio 2014 de dirt track, una cita important internacionalment que se celebra al Palau Sant Jordi i que en la darrera edició va tenir pilots de prestigi com Marc Márquez, Tito Rabat, Aleix Espargaró i Maverick Viñales. De la Copa Rodi queden per disputar-se dues proves, la següent, el dia 16 d'agost al circuit d'Alcarràs, també a Lleida.

L'ART, un projecte jove

L'Alonso Racing Team (ART) és un projecte jove amb poc menys d'un any de vida que han tirat endavant joves emprenedors que no tenen més de 25 anys. L'equip té una estructura sòlida, amb una bona imatge i professionalitat. Disposa de taller propi, transport per a les curses, dues motos preparades amb l'ultima tecnologia per competir al més alt nivell, i carpes i bos per a les carreres. Tota una inversió que no hauria estat possible sense un seguit s'espònsors que han decidit apostar per aquesta iniciativa. L'ART ajuda a entrenar pilots de la categoria de Maverick Viñales, campió del món de moto 3 i actual pilot de moto 2, així com d'altres mundialistes com Jack Miller o Arthur Sissis.

L'Alonso Racing Team s'ha decidit darrerament per participar en competicions de dirt track, una modalitat en ple creixement a tot l'estat, però sobretot a Catalunya. Per això, l'ART va decidir-se per la Copa Rodi, en la qual prenen part els millors especialistes i els equips més destacats d'aquesta disciplina.