El Solsona, que enguany tornarà a militar a la Segona Catalana, va disputar dissabte el primer test de pretemporada en un triangular al camp del Mollerussa contra l'equip amfitrió i el Fraga. El primer enfrontament el van disputar davant de l'equip de la Franja amb victòria solsonina per 3-2. El matx va ser molt anivellat i amb ocasions per a totes dues bandes.

Els aragonesos es van avançar al minut 6, però al 17 Nordin empatava. Sis minuts després arribava l'1-2, però al minut 26 Arturo establia l'empat. Tot semblava indicar que el matx acabaria amb empat a dos gols, però al minut 44 altre cop Arturo establia el 3-2 definitiu. Tot seguit els solsonins contra el Mollerussa amb victòria dels locals per 1-0. Els del Pla d'Urgell van demostrar ser molt bon equip i van crear perill en accions a pilota aturada. Tot i això, el Solsona va tenir alguna ocasió per poder empatar. El darrer partit del triangular el van disputar el Mollerussa i el Fraga amb victòria fragatina per un curt 0-1.