El migcampista del Barça Andrés Iniesta va repassar ahir l'actualitat esportiva del club i va assegurar que l'equip té una "fe total" en el nou tècnic, Luis Enrique, i que, "després d'una mala temporada", tant ell com els seus companys tenen "moltes ganes de tornar a fer-ho bé i que l'afició torni a sentir-se orgullosa" del conjunt blaugrana.

Per al de Fuentealbilla, la pretemporada, amb dobles sessions d'entrenament i només cinc partits amistosos, està sent perfecta: "és molt millor poder entrenar, sobretot quan hi ha tanta gent nova, els conceptes que es volen treballar durant els partits. Crec que és la fórmula correcta per preparar una pretemporada, no amb tants viatges i tants amistosos".

El jugador manxec va ser interrogat sobre el seu nou tècnic, Luis Enrique, de qui va voler destacar que és molt "exigent" i que sempre realitza entrenaments amb la pilota entremig. La plantilla, va explicar el mig blaugrana, s'ha posat en mans del preparador asturià i "cadascú està treballant per donar el que ens demana i assimilar els seus conceptes tàctics", va indicar un convençut Iniesta, que assegura que el Barça aquest any tornarà a aspirar "a tots els títols".