El Manchester City, campió de la temporada passada a la Lliga anglesa, va anunciar ahir el fitxatge del defensa francès Eliaquim Mangala, fins ara a les files del Porto, per un total de 31 milions d'euros.

El defensa de 23 anys, que en el seu moment va ser pretès pel Barça, es converteix en el sisè fitxatge del mercat d'estiu a l'Etihad Stadium, on vestirà el dorsal número 20. El central parisenc va indicar que l'equip anglès "és un dels millors clubs d'Europa".

El davanter de la selecció alemanya i del Lazio italià Miroslav Klose va anunciar ahir a través de la pàgina web de la Federació de Futbol Alemanya la seva retirada de la selecció. Així, Klose, de 36 anys i que en el Mundial va sobrepassar, amb 16 gols, el brasiler Ronaldo com a màxim golejador dels mundials, posa fi a una reeixida carrera amb Alemanya.

Segons apuntaven ahir mitjans digitals alemanys, el jugador del Bayern de Munic Thiago Alcántara hauria recaigut de la lesió al genoll dret que va fer-se el mes de maig. Per culpa d'aquest infortuni, l'exmigcampista del Barça no podrà començar la temporada amb el Bayern i hauria de retardar la seva aparició fins al mes d'octubre.

José Mourinho va afirmar ahir que Cesc Fàbregas és el migcampista adequat per tapar el forat que Frank Lampard ha deixat a l'equip anglès després de la seva marxa al Manchester City. Segons recull la pàgina web del club londinenc, el portuguès va dir que "Fàbregas és el futur, la història és la història però el futur és més important en aquest moment".

El defensa colombià Pablo Armero ja és nou jugador del Milan després de passar ahir el reconeixement mèdic. El lateral de la selecció colombiana, que va jugar una part de la temporada passada al West Ham i després va ser cedit pel Nàpols, ja està a disposició de l'entrenador milanista, Filippo Inzaghi, encarregat de fer renéixer l'equip llombard.