Superat l'equador de la temporada Lluís Juárez, propietari de l'equip TMR Mahindra-La Bruixa d'Or, fa un balanç positiu de l'actuació de la formació i els seus pilots al Campionat d'Espanya de Velocitat. Els seus dos pilots, l'italià Stefano Manzi i el català Albert Arenas, són vuitè i dotzè, respectivament, i Juárez es mostra confiat que puguin lluitar per un podi en alguna de les quatre curses que resten.

Després de set curses disputades, l'equip del fruitosenc Lluís Juárez intenta seguir evolucionant per aconseguir resultats millors que recompensin la feina feta fins ara: "ens ha faltat la sort en algunes curses del campionat però el treball ha estat intens i encertat tenint en compte que hem començat de zero amb motos que desconeixíem i que el retard en la firma de l'acord amb Mahindra va provocar que no poguéssim fer pretemporada". Tot i aquests contratemps, Juárez es mostra satisfet perquè els seus dos pilots han estat entre els deu primer primers en moltes curses i fins i tot han estat ocupant posicions entre els cinc primers, ja sigui als entrenaments o en cursa.

L'únic punt fosc d'aquests primers mesos de competició ha estat la lesió d'Albert Arenas a MotorLand quan el gironí estava lluitant per les posicions de podi: "està clar que les lesions mai arriben en un bon moment, però la de l'Albert ens va perjudicar especialment perquè va arribar quan estava entre els cinc primers a cada cursa i podíem aspirar al podi cada cap de setmana".

Quatre curses per fer calaix

Quan queden quatre curses per disputar-se, el fruitosenc Juárez es mostra il·lusionat de cara a veure un dels seus pilots al podi: "crec que estem en condicions de recollir els fruits del treball fet fins ara. L'Albert està molt recuperat de la seva lesió i l'Stefano ha millorat molt. Espero que lluitem pel podi en més d'una ocasió".

L'equip manresà tornarà als circuits el dia 27 d'aquest mes, quan comenci a disputar-se la vuitena prova del campionat al Circuit de Navarra.