Els dos corredors bagencs que formen part del Team Ecuador es troben a França al Tour de l'Ain, a la zona del Roina i els Alps. Tant el navassenc Jordi Simon com Jaume Rovira, de l'Estany, van córrer en la recent Volta a Portugal; Simon va haver d'abandonar, quan era entre els vint primers en la classificació general, per una caiguda.

En el pròleg que va tenir lloc dimarts, sobre una distància de 4,6 quilòmetres, Jordi Simon va ser el 55è, a 23 segons del guanyador, el belga Gianni Meersman, de l'equip del Pharma Quick Step. Pel que fa a Jaume Rovira, va ser el 83è, a un marge de 31 segons respecte del vencedor. Cal destacar la quarta plaça del colombià Rigoberto Urán, que va fer 3 segons més durant el recorregut que el belga. El novè va ser Mark Cavendish (a 8''), pertanyent a l'equip Quick Step com Gianni Meersman i Urán. El 18è va ser Romain Bardet (AG2R).

Ahir, en la primera etapa, els dos bagencs van entrar en el grup i el triomf va ser de l'holandès Kreyder. Meersman es manté de líder.