El Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAS) va anunciar ahir, a través del seu lloc web, que farà públic avui a partir de les tres de la tarda la seva resolució sobre la sanció de la FIFA al davanter del Barça Luis Suárez. L'internacional uruguaià va ser sancionat per la federació internacional amb nou partits de suspensió amb la seva selecció i quatre mesos d'inhabilitació per a "qualsevol activitat relacionada amb el futbol" per mossegar a l'espatlla l'italià Giorgio Chiellini en un partit del Mundial.

Des de l'aleshores, Suárez no s'ha pogut presentar, ni entrenar-se, amb el FC Barcelona, ja que la Comissió d'Apel·lació de la FIFA va confirmar, el 10 de juliol passat, que rebutjava les al·legacions del jugador. Després de la compareixença de divendres passat, al Barça hi ha força confiança que hi haurà una reducció substancial d'aquesta sanció i que el jugador podrà ser presentat aviat.

Bartra es torna a entrenar

D'altra banda, el defensa Marc Bartra va tornar ahir als entrenaments amb la resta de jugadors de l'equip després d'haver fet treball específic dilluns i dimarts. En canvi, el porter Ter Stegen i Xavi van fer feina separadament per recuperar-se de les seves lesions.