Àngel Mullera va estar a punt de pujar al podi en la final del 3.000 metres obstacles i es va haver de conformar amb una quarta plaça. Sergio Ruiz va ser eliminat en les semifinals dels 200 metres i les marxadores Beatriz Pascual i Raquel González van ser vuitena i desena en la final del 20 km marxa.

L'atleta de Lloret de Mar Àngel Mullera va tenir fermes opcions fins al final de penjar-se el bronze, però a la meitat de la darrera volta va ser superat pel polonès Krystian Zalewski i va acabar quart davant de Sebastián Martos. La prova va ser guanyada pel francès Mahiedine Mekhissi-Benabbad.

Sergio Ruiz, campió d'Espanya de 200 metres, es va acomiadar dels Europeus amb un temps de 20.85 i un vuitè lloc en la primera sèrie de semifinals. Quant a les marxadores Beatriz Pascual i Raquel González van acabar entre les deu millors en una final guanyada per la russa Elmira Alembekova.