Clara victòria igualadina en una visita al camp de joc del Cervera, de la Segona Catalana. Al primer temps, el partit no va ser en excés vistós i els jugadors anoiencs de Joan Prat no van llançar a porteria fins al minut 31. El duel sí que es va animar més a les darreries de la part inicial i van arribar els primers gols; els locals es van avançar amb una diana de Marín, resposta per Güell abans del descans.

A la represa, els canvis que es van fer a l´Igualada van servir com a revulsiu i va destacar l´eficàcia de cara al gol de Fran, que va marcar tres vegades per poder establir el definitiu 1-4 en el marcador.

Doblet en el cap de setmana

El CF Igualada jugarà dos partits entre avui i demà. Aquesta tarda, a partir de les 19.15 hores, tindrà de visitant a les Comes un Espanyol juvenil A de la Divisió d´Honor de la seva categoria. Demà, l´equip del San Cristóbal de Terrasssa serà el que passarà pel terreny anoienc, a partir de les 18 hores.

El CF Igualada està arribant tot just a l´equador de pretemporada, preparant la lliga dins la Primera Catalana que començarà el dia 7 de setembre. En el primer partit de caire amistós va perdre enfront del Manlleu (1-2), després empatava a Navàs (2-2) i dimarts derrotava per un clar 3-o l´equip americà del Western New England. El proper dijous rebrà la Unió Esportiva Avià en un matx a les Comes amb el seu inici a les 21 hores.