L'estrena de Louis Van Gaal en un Manchester United en plena reconstrucció va ser sotmesa a una dura patacada amb la inesperada derrota contra el Swansea a Old Trafford per 1-2. Els vermells tenien moltes baixes, però és cert que s'enfrontaven a un equip que enguany ha perdut força jugadors, molts d'aquests espanyols. El coreà Ki marcava el 0-1 al minut 28, resultat amb el qual es va arribar al descans.

Al minut 8 de la represa, Rooney rematava amb una espectacular tisora i empatava el partit. Semblava que la reacció del United estava a prop però una ràpida acció ofensiva dels gal·lesos al minut 72 va ser rematada a gol per l'islandès Sigurdsson en establir l'1-2 definitiu. L'Arsenal va estar a punt de patir una davallada similar a la del United, però un gol del gal·lès Aaron Ramsey en el temps d'afegit amb una rematada a boca de gol va donar la victòria per 2-1 al nou equip d'Alexis Sánchez per 2-1 contra el Crystal Palace.

El noruec Hangenald avançava els visitants al minut 35 en rematar un córner. Abans del descans el central Kocielny, en possible fora de joc, va establir l'empat. La segona meitat va ser un voler i no poder dels gunners. Giroud va estar a punt de marcar el 2-1 al minut 81 però va creuar massa el xut. En un atac i gol final, Ramsey, amb molt d'oportunisme, va marcar el 2-1 definitiu.

Mal debut de Bojan Krkic

Qui no va tenir una estrena gaire bona amb el seu nou equip, l'Stoke City, va ser l'exdavanter del Barça Bojan Krkic. El de Linyola va ser un dels jugadors més actius del seu equip i a la primera meitat va estar a punt de marcar, però al final el seu equip va començar perdent contra un històric del futbol anglès, l'Aston Villa per 0-1. El gol visitant el va marcar l'austríac Weimann al minut 50. El Leicester, que tornava a la Premier deu anys després, va empatar a dos gols al seu camp contra l'Everton. Ulloa i Wood van marcar els gols dels locals, mentre que McGeady i Naismith van fer-ho pels de Liverpool. En un altre dels partits de la jornada d'ahir el West Bronwich Albion i el Sunderland també van empatar a dos gols. Berahino va marcar els dos gols dels locals, mentre que Cattermole i el suec Larsson van marcar els gols de l'equip visitant.

En un dels altres duels londinencs de la jornada, el Tottenham va superar el West Ham per 0-1 gràcies a un gol d'Eric Dier al minut 90. Aquest mateix resultat es va donar entre el Queens Park Rangers, que enguany ha tornat a la Premier i el Hull City. El gol dels tiggers el va transformar James Chester al minut 52. Avui juga el Liverpool, que rep el Southampton, i el Manchester City, que viatja al camp del Newcastle. El Chelsea de Mourinho jugarà demà dilluns al camp del nouvingut Burnley.