El Liverpool i el Manchester City, dos dels favorits a endur-se la Premier League, van debutar ahir amb victòria però oferint sensacions ben diferents. Mentre que els de Brendan Rogers van haver de patir molt per imposar-se al Southampton de l'exblaugrana Ronald Koeman (2-1), el Manchester City de Pellegrini va mostrar molta solvència al complicat camp del Newcastle (0-2).

El Liverpool va oferir una imatge bastant pobra davant la seva afició amb un joc discret. El ràpid Sterling va encetar el marcador al minut 23. La segona meitat va ser de clar domini visitant. Clyne, després d'una gran passada d'esperó del serbi Tadic, empatava. Els visitants van tenir el domini del matx i poc després Davies errava una clara ocasió per marcar l'1-2 xutant a les mans de Mignolet. Amb més cor que no pas cap els locals buscaven el gol del triomf i aquest va arribar en una jugada plena de rebots que va ser rematada per Sturridge al minut 78. El Southampton, però, va poder empatar amb un xut al travesser de Schnederlin.

Un xic més fàcil, tot i que tampoc va fer un gran joc, ho va tenir el Manchester City de Pellegrini al camp del perillós Newcastle United. Al minut 39 l'espanyol David Silva va aprofitar una bona acció d'Edin Dzeko per establir el 0-1. Després d'alguna ocasió del Newcastle, l'argentí Sergio Agüero va sentenciar ja en el temps d'afegit aprofitant un rebot dins de l'àrea del Newcastle.