L'argentí Lionel Messi i l'uruguaià Luis Suárez han estat els jugadors més ovacionats en la presentació del Barcelona de Luis Enrique Martínez a la 49 edició del Trofeu Joan Gamper, en la que les vuit incorporacions de la temporada 2014-15 han trepitjat per primera vegada al Camp Nou.

Abans de l'inici del partit contra el Club Lleó mexicà, la plantilla blaugrana ha tingut el primer contacte amb l'afició d'un Camp Nou a mig aforament que, no obstant, s'ha fet escoltar per corejar els noms de les primeres espases de l'equip.

La primera gran ovació de la nit se l'ha endut el brasiler Neymar da Silva, tot i que més sonada ha estat la de Luis Suárez, que ha sortit just després que es presentés el porter xilè Claudio Bravo. Marc André ter Stegen, Jeremy Mathieu, Thomas Vermaelen, Ivan Rakitic, Rafinha Alcántara i Jordi Masip completaven la foto de les vuit noves cares del Barça 2014-2015.

Finalment, han saltat al terreny de joc Sergio Busquets, Leo Messi -el més aplaudit, una vegada més, per la afició-, Andrés Iniesta i Xavi Hernández, els quatre capitans de l'equip.