Els diferents equips d'aquestes comarques implicats en les fases per guanyar-se lloc en categories Preferent i Nivell-A ja coneixen els rivals i els calendaris de partits.

Pel que fa a júnior femení, hi ha el Sedis Esquitx de la Seu d'Urgell i el Petro Pintó Asfe que opten a ser entre els cinc classificats d'entre els onze aspirants. El Sedis és dins del grup 2 i debuta el divendres dia 29 a la pista del Joventut de Badalona (19 hores), El dia 30 rebrà a la Seu el Barça CBS (18) i acabarà la fase jugant al pavelló del Femení Sant Adrià B, el dia 31 (12 hores). Quant a l'Asfe, es troba al grup 3, que en aquest cas només té tres equips. El primer partit serà el dissabte dia 30 a casa del Platges de Mataró (19 hores) i l'endemà rebrà a Sant Fruitós La Salle Ploms Reus, des de les 11 del matí.

En el grup dels júnior masculins interterritorial, hi tindrem també doble representació, el Bages Joviat-Salle Manresa i l'equip del CB Santpedor. Tots els grups són de tres i el sorteig ha deixat en el 3 el Joviat-Salle. El seu partit inicial és a la pista del Gavà, el 30 d'agost a partir de les 18 hores. El dia 31 ha de rebre a la pista de La Salle, a les 17 hores, el Vic B. El Santpedor es troba al grup 9. El dia 29 visitarà wl Valldemia de Mataró (18) i tot just l'endemà rebrà el Vilafant (18),

En el cadet preferent masculí hi haurà la participació del 100x100 Bàsquet Olost, que ja té el júnior en la màxima categoria en júniors, i el Sedis Alfa Consult. L'Olost és dins del grup 3: el divendres dia 29 se les haurà a la pista del Club Maristes Ademar de Badalona (18) i el seu segon partit serà rebent el conjunt del Matadepera (19). Pel que fa al Sedis, estarà en el grup 5: debuta a casa el 29 contra el Força Lleida (a les 19 hores) i té el segon partit el 31 visirant el RiverAndorra.

En el cadet femení preferent hi entra en joc el Joviat La Salle que lluitarà per la seva classificació, en una categoria que dóna un total de cinc places als onze aspirants. Els manresans es troben al grup 2, que en aquest cas té quatre equips. El seu primer partit serà al Complex del Vell Congost, el divendres 29 a les 19 hores. Continuaran amb la visita al Bàsquet Llor de Sant Boi de Llobregat, l'endemà a les 11.30 hores. El tercer serà en la pista del Círcol Catòlic, a Badalona (19).

Pel que fa a l'infantil masculí en el nivell A, l'Esparreguera i l'Olost busquen alguna de les 24 places (de 28 aspirants). L'Olost és al grup 1 i els seus tres partits són: el dia 12 de setembre a Gavà (18), el 13 a casa amb el Vic (19) i el dia 14 rebent el CN Terrassa (19). Pel que a l'Esparreguera, és al grup 5 i els seus tres partirs seran aquests: el dia 12 a la pista del CB Prat (a les 19), el 13 rebent el Viladecans (18) i l'endemà altre cop de local amb el Nou Esplugues (12,30).

En infantil femení nivell A, hi ha 25 equips i 12 places. L'Igualada i el Joviat La Salle coincidiran en el grup 5, amb el Cerdanyola, la UE Mataró i el CN Sabadell.