L'estació d'esquí de La Molina va acollir el Campionat de Catalunya de triatló de muntanya, en unes distàncies de 750 metres de natació, 20 km de BTT i 5 km de cursa a peu. En la cursa van ser presents components del CN Igualada-Best-Fasol Bicis, amb Albert Torres, Oriol Marimon, Dani Sánchez i Jaume Valls.

El triatló va tenir la participació d'uns 130 esportistes, amb la presència de molts dels grans dominadors del triatló català i estatal. La prova va començar amb el tram de 750 metres de natació, que es va desenvolupar al llac de la Molina, amb Marimon que va sortir en tercera posició de l'aigua; Torres, en la setzena; Valls, en la 82a; i Sán-chez, en la 116a.

Pel que fa als 20 km de BTT, marcats per un circuit molt dur, amb fortes pujades i bona presència de corriols, Torres va protagonitzar una gran remuntada, i es va situar entre les deu primeres places de la cursa, una posició que ja no va abandonar. Per la seva banda, Marimon va caure fins al catorzè lloc. Valls, tot i la falta d'entrenament per culpa d'una lesió, també va realitzar un bon tram de BTT; i Sánchez, després de sortir endarrerit de l'aigua, va recuperar moltes posicions gràcies als 20 km de BTT.

En els últims cinc quilòmetres de cursa a peu, Torres va aconseguir mantenir-se entre el grup dels deu primers i va acabar en una novena posició molt valuosa. Marimon va perdre algun lloc més i va acabar en setzè lloc mentre que Valls ho va fer en el 82è i Dani Sánchez va ser 94è.