ESPANYA/CROÀCIA

?ESPANYA. Ricky (4), Navarro (14), Claver (4), Ibaka (13), P. Gasol (18) -CINC INICIAL- Sergio (6), Calderón (3), Llull (4), Rudy (5), Díez i M. Gasol (11) . ?CROÀCIA. Ukic (5), Bogdanovic (17), Babic (8), Rudez, Zoric (8) -CINC INICIAL- Lafayette (2), Andric, Hezonja, Saric (6), Simon (5), Markota (6) i Tomic (7). P PARCIALS:18-20, 38-40, 65-57 i 82-64 A Àrbitres:Martín Bertrán, Aliaga i Rupérez.

Malgrat el marcador mostri una diferència de divuit punts, Espanya es va haver d'esforçar de valent per derrotar Croàcia, sens dubte el rival més fort amb què s'han enfrontat els d'Orenga durant la fase de preparació per al Mundial. En la primera part l'Olímpic de Badalona, que avui tornarà a veure un partit del combinat estatal contra Ucraïna (21.30 hores), va poder presenciar un duel molt igualat. Els croats els liderava un magnífic Bogdanovic, mentre que els germans Gasol havien de batallar dur per arribar al descans només dos punts per sota, 38-40.

El tercer quart va començar amb la mateixa dinàmica fins que Navarro i Pau van aparèixer en escena per trencar el partit. L'entrada d'Ibaka va donar més solidesa defensiva a Espanya, que va anar obrint distàncies mentre Croàcia es mostrava negada de cara a cistella i el partit va acabar 82-64.