La plantilla de jugadors del Club Manresa Futbol Sala, que militarà una temporada més a la Segona Divisió B del futbol sala estatal, ha començat els entrenaments per a la temporada vinent. L'equip del Bages, sense patrocinador, ha fet en aquesta setmanes tres sessions diàries. Ho ha fet al poliesportiu del Pujolet, ja que aquest estiu, i per raons econòmiques, no s'ha pogut fer l'habitual estada al Principat d'Andorra, a Encamp.

Després de dues temporades en què Paco Cachinero va ser qui va dirigir l'equip, enguany hi ha nou entrenador. Es tracta de Jordi Rozas, un jove tècnic però ja amb experiència per les seves quatre temporades al Montcada i que va ser ajudant l'any passat al Marfil de la màxima categoria. La plantilla manresana ha estat reforçada per millorar la sisena plaça de la lliga passada, amb Mármol i amb el porter Addil.

L'acord amb el Monistrol, que és el nou filial, facilita poder disposar d'efectius en cas de lesions. Els jugadors de l'equip i les posicions són: Addil (ve del Prosperitat FS) i Cirera, porters; Mármol (Barça B), tanca, Flores, ala-tanca; Alejandro, universal; Josan, Gerard, Barrero i Asis, ales; Bermusell i Redu, ala-pivots; Muñoz (del Manresa de categoria juvenil), pivot. Les baixes han estat Lavado i Charly (han anat al Futsal Vilatorrada) i Chávez, (ha fitxat pel Balsareny FS).

Els partits de preparació seran els següents: Berga-Manresa, el 30 d'agost (18 hores); partit a la pista del Balsareny, el dia 31 (12 hores); Manresa-AE Palma, en el Trofeu Les Codines, el 5 de setembre a les 20.30 hores; Salou-Manresa, dia 7 a les 12; i partit al Pujoler davant del Vilatorrada, el dia 11 de setembre, a partir de les 18.15 hores.