Amb el punt de mira posat en el partit de semifinals de la Copa Catalunya Amateur que el CE Manresa disputarà aquesta tarda al camp d´un Molletense que, per cert, és entrenat pel manresà Toni Filgueira, el partit d´ahir no va tenir gaire història. El Canyelles es va mostrar com un equip molt combatiu amb les idees bastant clares. El Manresa va començar amb un cert ritme i als 93 segons Ribera rematava una bona centrada de Juancho i marcava l´1-0.

Dotze minuts després una errada en el refús del porter local Romans va ser aprofitada per Valverde per marcar l´empat. En aquells moments el domini era de l´equip barceloní i una bona acció combinativa va significar l´1-2 al minut 25. L´alegria per als visitants, però, va durar poc, ja que al minut 32 Charly Lumbreras marcava el 2-2 en rematar un servei de falta. En aquesta primera meitat l´efectivitat ofensiva de tots dos e-quips va ser màxima. Els primers quinze minuts de la represa van ser dominats pel Canyelles davant d´un Manresa força desdibuixat. Això va ser motiu suficient perquè el tècnic local Dani Andreu donés entrada a Enric Vallès, un dels seus millors homes.

L´equip ho va notar i els blanc-i-vermells van començar a buscar amb perill la porteria d´un Elvis que en el tram final del partit va ser el jugador més destacat del seu equip amb bones aturades.