Ahir va començar el Ral·li des Sertões al Brasil, cinquena i penúltima cursa del Mundial de Ral·lis Cross Country en la que Marc Coma va poder ser tercer mentre que l'igualadí Jordi Viladoms es va mantenir ferm entre els millors i va poder ser sisè.

La prova brasilera arrencava des de la ciutat de Goiânia, amb una etapa pròleg de 10 quilòmetres que servirà avui per marcar l'ordre de sortida. El millor d'ahir va ser el portuguès Paulo Gonçalves, primer amb un temps de 6'01. Per darrera seu van situar-se Jean Azevedo, a set segons i Marc Coma, a dinou. El pilot d'Avià es va mostrar satisfet: "estic content amb el ritme, sense prendre cap risc. Només és el primer dia i el ral·li serà llarg".

Jordi Viladoms per la seva banda va marcar un temps de 6'26 i a l'arribada va explicar que "els primers quinze classificats escollirem posició de sortida per demà i intentaré prendre una bona decisió a nivell estratègic per partir en el millor lloc possible". Avui els pilots iniciaran des de Goiânia una etapa que constarà de 216 quilòmetres, 155 d'especial i amb arribada a la localitat de Caldas Novas.