El pilot australià Daniel Ricciardo (Red Bull) ha guanyat el Gran Premi de Bèlgica, la tercera victòria de la seva carrera, en completar les 44 voltes al circuit de Spa-Francorchamps a 1h.24: 36.556 amb l'alemany Nico Rosberg (Mercedes) segon. L'asturià Fernando Alonso (Ferrari), per la seva banda, ha acabat vuitè.

Ricciardo demostra que es troba en molt millor moment que el seu company d'escuderia, Sebastian Vettel. L'excampió del món ha acabat avui cinquè, en una cursa que havia començat amb la immolació dels pilots de Mercedes. I és que encara no amb una volta completada, Rosberg, líder del mundial, ha intentat avançar Lewis Hamilton. El britànic s'ha resistit i la maniobra ha acabat amb un xoc entre els dos.

De resultes de l'accident, qui pitjor ho ha pagat ha estat Hamilton, que ha rebentat la roda i ha acabat abandonant. Rosberg, per la seva banda, ha canviat una part del morro que tenia malmesa i ha començar a recuperar posicions fins assegurar-se el segon lloc. Amb aquest resultat, consolida el liderat i Hamilton, en canvi, veu perillar la segona posició.

Després Ricciardo i Rosberg, el finlandès Valtteri Bottas (Williams) ha completat el podi, per davant del seu compatriota Kimi Raikkonen (Ferrari), que ha estat quart; i Vettel (Red Bull).

Han completat la zona de punts el danès Kevin Magnussen (McLaren), sisè; el britànic Jenson Button (McLaren), setè; Alonso; el mexicà Sergio Pérez (Force Índia), novè; i el rus Daniil Kvyat (Toro Rosso), que ha conclòs en el desè lloc.