Un gol de Sergio García, 41 segons més tard dels tres d'afegit que havia concedit el canari Hernández Hernández, va salvar anit un punt per a l'Espanyol en un partit que pràcticament tenia guanyat l'UD Almeria.

Els locals va començar dominant el pes del duel i gaudint de les primeres ocasions, a càrrec de Soriano i Mauro dos Santos, a la sortida d'un córner. Jonathan Zongo i Verza, amb dos potents xuts des de la frontal, van obligar Casilla a lluir-se.

L'Espanyol, per la seva banda, va gaudir de dues arribades en què ni Caicedo, primer, ni Sergio García, després, van arribar a rematar dos centres, quan es trobaven en una immillorable posició per haver obert el marcador. Més a prop de marcar va estar encara en un xut de Colotto a la sortida d'un córner, però Hemed, en tasques defensives, va treure la pilota de la mateixa boca de gol.

Expulsió d'Arbilla

Al minut 33 el partit va viure un gir amb l'expulsió d'Arbilla. El lateral de l'Espanyol, que havia vist una cartolina als 18 minuts en un forcejament amb Trujillo, va fer caure Édgar quan aquest el superava per velocitat i va deixar el seu equip amb un jugador menys quan semblava gaudir dels seus millors minuts.

Els vermells, amb un home més sobre la gespa, van tornar a fer-se amb el control i van rondar el gol, però Soriano, de taló, no va trobar porteria. Després va ser Hemed, sol davant Casilla, qui va fallar una claríssima ocasió.

La superioritat numèrica local es va traduir a la tornada dels vestidors en el primer gol de la nit. Va ser en el minut 53, quan Soriano va creuar davant Casilla després d'una gran jugada individual d'Édgar, el qual havia recorregut tot el carril esquerre deixant enrere a quant defensor que li havien sortit al pas.

Se'n va la llum a l'estadi

Després del gol, una aturada de deu minuts, a causa d'una fallada elèctrica en un dels sectors de l'Estadi dels Jocs Mediterranis, va refredar el joc, i l'Espanyol va començar a acostar-se amb una mica més de perill a l'àrea rival a la recerca de l'empat .

Aquest va arribar en l'últim sospir, amb una rematada de Sergio García 41 segons més tard dels tres minuts de prolongació que havia donat el col·legiat.

Fitxa tècnica

1 - UD Almeria: Rubén; Michel, Dos Santos, Trujillo, Dubarbier; Verza, Thomas; Jonathan, Soriano (Teerasil Dangda, m. 75), Édgar (Corona, m. 90 + 11); i Hemed (Thievy, m. 89).

1 - RCD Espanyol: Casilla; Arbilla, Álvaro, Colotto, Víctor Álvarez; Víctor Sánchez, David López; Montañés (Abraham, m. 79), Sergio García, Salva Sevilla (Stuani, m. 57); i Caicedo (Javi López, m. 46).

Gols: 1-0, m.53: Soriano; 1-1, m.90 + 14: Sergio García.