El juvenil del Gimnàstic de Manresa es va imposar amb claredat al primer equip del Gironella, de Segona Catalana, en el Trofeu Ciutat de Manresa d'enguany amb un Gimnàstic Parc amb bastant de públic, unes 300 persones.

El partit va començar amb un gol matiner del conjunt local, que als tres minuts es va avançar mitjançant Roger Claret. A partir d'aquest moment, el joc i les ocasions van estar repartides per als dos conjunts, però els manresans van fer valer la seva efectivitat de cara a porteria per fer el segon poc abans del descans.

A la segona meitat, el Gimnàstic va deixar el partit gairebé sentenciat, ja que només sortir al terreny de joc, quan només havien transcorregut 3 minuts, Lluís Hernán va fer el tercer. El primer equip del Gironella no es va donar per vençut i va continuar buscant, sense èxit, el gol en alguna de les ocasions clares que va tenir, incloent un pal que va estar a punt d'entrar. Al final, victòria del juvenil del Gimnàstic en l'estrena de la pretemporada davant un Gironella més rodat però que no està tenint sort aquesta pretemporada.