L'Igualada va perdre contra el Vic en un partit en què els locals, a la segona meitat, van notar certa davallada física i això va ser aprofitat pel conjunt osonenc, que va endur-se el triomf. Tots dos equips militaran enguany a la Primera Catalana, però en grups diferents. L'Igualada al 2 i el Vic a l'1. La primera meitat va ser de clar domini anoienc. Els locals van prendre el control i van disposar d'un bon grapat d'ocasions de gol per haver deixat el partit vist per a sentència. Martí va avançar els locals al minut 19 en una bona acció.

Durant aquest primer període el Vic gairebé no va crear cap ocasió de gol. La bona pressió que exercien els jugadors del conjunt local no deixava pensar els osonencs. Tot i això, el resultat al descans era massa curt pel que s'havia vist sobre el terreny de joc. Les sensacions de l'Igualada sobre el terreny de joc eren bones.

A la represa, però, les tornes van ser totalment diferents. L'Igualada, a causa en part dels nombrosos canvis que va fer l'equip, va davallar en el seu nivell de joc i això va ser aprofitat per un Vic que, sense fer un joc gaire brillant, va ser capaç de capgirar el marcador. Al minut 49, Roca marcava l'1-1. Les alternatives van continuar, però qui s'acostava amb més perill a la porteria rival era el Vic. D'aquesta manera, quan tot semblava indicar que el resultat final seria d'empat, Pep, al minut 87, marcava el gol del triomf del Vic.