El Centre d'Esports Manresa disputarà el proper cap de setmana la final de la Copa Catalunya Amateur contra el Sarrià després de superar el Molletense en un partit molt trepidant a la tanda de penals (1-4) i després que els 90 minuts acabessin amb el resultat d'empat a un gol.

El golejador Noah va avançar els de Dani Andreu al minut 59, però quan el partit ja arribava al seu final el local Alberto, al minut 94, empatava en una acció polèmica en què els bagencs van protestar un possible fora de joc del golejador local. El partit va començar amb molt de ritme i al minut 8 Albert Criado va xutar fora quan tenia una bona posició per marcar. Sis minuts després, el porter manresà Moreno va salvar un gol davant d'Agustín.

Les alternatives eren constants, però les dues darreres accions perilloses de la primera meitat van ser per als manresans amb una rematada massa forçada de Lumbreras a servei de falta de Criado i una centrada molt perillosa de Noah que no va trobar rematador.

A la segona meitat, el Manresa va sortir amb molta força. Al minut 50, Marc rebutjava un xut a boca de canó de Sergi Soler i poc després Noah aprofitava la seva rapidesa per establir el 0-1. Poc després els visitants van estar a punt de fer el 0-2, però el xut va anar al pal. Al tram final, els locals van pressionar i al minut 80 Moreno va tornar a fer una bona aturada a rematada de Latre. Ja en el temps d'afegit, Alberto empatava.