Sense despentinar-se i amb un joc gens vistós, el Reial Madrid va resoldre el primer partit de lliga amb un 2-0 davant un Còrdova que gairebé no va intimidar Casillas, establert ja com a titular. Benzema de cap i Cristiano Ronaldo amb el partit a punt de concloure van marcar els gols.

Carlo Ancelotti va donar el timó del Reial Madrid a Kroos, sol al mig del camp amb James i Modric davant seu. El colombià no es troba còmode d'interior i ahir ho va tornar a evidenciar. El Còrdova va sortir descarat, conscient que en les contres podia fer trontollar el replegament de Kroos, però el Madrid va saber adormir el partit i tenir el control de l'esfèrica.

Tot i el domini, el Madrid no espantava, però un error de concentració dels visitants va provocar l'1-0: en un córner molt ben picat de Kroos, Benzema va rematar de cap la pilota a l'esquadra.

Sense sentir-se intimidat en el seu retorn a l'elit 42 anys després, el Còrdova no es va enfonsar i abans de la mitja part Mike va aprofitar una mala sortida de Casillas per crear la millor ocasió andalusa. El Reial Madrid va repetir una sortida relaxada de vestidors i el Còrdova, que veia davant seu la gran oportunitat, no va dubtar a avançar metres per buscar el gol de l'empat.

Però de mig camp en amunt a l'equip andalús del català Chapi Ferrer li falta qualitat i les aproximacions que creaven eren tímides i molt previsibles. Amb l'entrada d'Isco els blancs van guanyar més fluïdesa en l'atac i, en una de les contres, era Cristiano Ronaldo qui tancava el partit amb un gran xut des de fora l'àrea que sorprenia el porter. Els d'Ancelotti sumen els tres primers punts però el seu joc ja comença a generar debat entre l'afició madridista.