El davanter blaugrana Neymar da Silva i el porter Marc-André Ter Stegen han tornat a trepitjar la gespa d'entrenament de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, encara que han fet treball de recuperació al marge dels seus companys.

Aquesta és la primera vegada que el porter alemany s'ha deixat veure en el camp d'entrenament després de la seva lesió (una fissura lumbar), de la mateixa manera que Neymar des que patís un esquinç de turmell a l'entrenament de dijous passat.

També ha fet treball de camp, com els últims dies, el defensa Thomas Vermaelen, qui es recupera d'una lesió d'isquiotibials que arrossega des del passat Mundial.

De la seva banda, el defensa Adriano Correia només ha fet una part de l'entrenament amb el grup, com ve sent habitual. Al lateral brasiler se li va detectar una lleu alteració cardíaca a l'inici de la pretemporada de la que evoluciona favorablement.

La plantilla del Barcelona ha tornat aquest matí als entrenaments després de gaudir d'un dia de descans després de derrotar l'Elx (3-0) en l'estrena de la lliga i col·locar-se com a líder de Primera Divisió.

Luis Enrique Martínez ha dirigit una sessió en la qual han participat 23 jugadors, encara que quatre d'ells no han completat l'entrenament amb la resta del grup. A la sessió, Luis Enrique també ha comptat amb tres jugadors del Baça B: Munir, Sandro i Samper.