La localitat empordanesa de Portbou va acollir una nova edició de la triatló de muntanya, que enguany va tenir la participació de més d'un centenar de triatletes entre els quals hi havia Albert Torres, guanyador final de la prova.

En un recorregut de 750 metres de natació al mar, 16 quilòmetres de btt i 5 quilòmetres de cursa a peu el triatleta igualadí del CN Igualada-Best-Fasol Bicis, Albert Torres, va fer una gran sortida, amb un molt bon primer sector de natació i una arribada a boxes en la segona posició. Al tram de bicicleta, que consistia en una primera meitat de dura pujada, Torres es va situar primer, i va agafar de mica en mica avantatge respecte dels perseguidors. Finalment, en els 5 km de cursa a peu, el triatleta igualadí va poder seguir ampliant distàncies, fins a arribar a meta com a guanyador absolut de la cursa i amb el segon classificat a més d'un minut.