Al camp de futbol de les Cots i amb organització del Minorisa, es disputarà a la capital del Bages la nova edició del Torneig Interbarris. Al grup 1 hi ha els equips de la Pirinaica, la UE Balconada i el Pare Ignasi Puig. Al 2 s'hi inclouen el Gimnàstic, el Minorisa i l'equip juvenil del CE Manresa.

Els partits començaran aquest dissabte a la tarda amb l'horari següent: Pirinaica-Balconada (a les 15.30); Gimnàstic-Manresa juvenil (16.20); Pirinaica-PI Puig (17.10); Nàstic-Minorisa (18), Balconada-PI Puig (18.50) i Minorisa-Manresa juvenil (19.35). L'endemà hi ha els partits finals: a les 16 hores per al cinquè lloc, a les 16,.0 per tal de decidir el tercer i la gran final, a les 17.35. Els partits són de dues parts de 35 minuts amb cinc de descans. El lliurament de trofeus, a les 19.

D'altra banda, el CE Minorisa dóna a conèixer la creació del seu nou web, que tindrà moltes seccions (www.ceminorisa.com). Aquest setembre, a partir de les sis de la tarda i cada dia, al camp de les Cots, hi ha portes obertes per als nois que vulguin ser al futbol base.