El serial del traspàs d'Ángel Di María es va tancar ahir a la tarda, quan el Manchester United va fer públic l'anunci oficial del fitxatge

de l'argentí, pel qual el Madrid ha de cobrar 59.700.000 de lliures, o el que és el mateix, uns 75 milions d'euros. Una quantitat que fan del Fideo el jugador per al qual més ha pagat un club de la Premier.

El desenllaç ja era sabut de feia dies però a falta de confirmació oficial el traspàs no estava tancat. Des de dilluns al vespre, Di María (de 26 anys) era a Manchester i ahir hi va passar reconeixement mèdic.

L'argentí ha deixat un missatge per al Madrid: "lamentablement em toca anar-me'n, però sí que vull deixar clar que aquest mai no va ser el meu desig. Sempre em van voler atribuir la iniciativa de sortir del club, però no va ser així. Sé que no sóc del gust d'alguna persona del club". Di María ha dit adéu en una carta oberta als aficionats.

El traspàs de l'argentí és per 75 milions d'euros, més 15 possibles en incentius. És la millor venda de tota la història del Reial Madrid, ja que supera amb escreix la d'Özil a l'Arsenal (amb 45 milions). A més, aquesta xifra també suposa un rècord a la Premier ja que mai cap equip anglès havia pagat tants diners per un jugador.

Eto'o continua a la Premier

L'Everton ha contractat per dues temporades Samuel Eto'o, fins ara jugador del Chelsea. Serà el vuitè equip de l'exjugador del Barça.