Pau Egeda, corredor barceloní del Tomas Bellés-Cannondale by GAES, s'ha proclamat campió del món en la categoria màster B, la que comprèn ciclistes dels 35 als 39 anys. La competició s'ha celebrat a la població noruega de Lillehamer. És la primera vegada que un ciclista estatal aconsegueix una medalla d'or en aquest grup d'edat.

Egeda es va imposar amb gran autoritat en un circuit dur i tècnic, amb força fang. El corredor va mostrar una gran superioritat que es veia plasmada en l'arribada a la meta amb un gran avantatge sobre el segon classificat, el ciclista suec Stefan Persson, que va cedir 1'10''. El bronze va ser per a un altre suec, en aquest cas Robert Reyier, que va cedir 3'14'' respecte al campió.

Pau Egeda es va unir l'any 2011 al Tomàs Bellès i el creixement ha estat paral·lel. Ara Egeda amplia el palmarès, on ja tenia títols estatals tan en ral·li com en marató.