El Centre d'Esports Manresa pot afegir aquest migdia a les copes de la Generalitat que té a les vitrines (guanyades el 1985 i 1986), el títol de Copa Catalunya amateur. Serà a les 12, al camp del Levante Las Planas a Sant Joan Despí, quan els jugadors de Dani Andreu juguin la final d'aquest torneig a càrrec de la Federació Catalana de Futbol amb el CP Sarrià de Barcelona.

L'entrenador del Manresa, Dani Andreu, explica que "hem passat les eliminatòries i ara som en una final que ens fa molta il·lusió, serem protagonistes de la lluita pel que és un títol oficial". L'equip arribarà al partit amb les baixes dels lesionats Moha i Javi Rebollo, però el tècnic afirma: "tinc una plantilla que és molt equilibrada, i es poden fer canvis entre els jugadors i sense que baixi el nivell". De moment, no hi haurà més fitxatges.

Andreu accepta "un paper com a favorits, ja que som un equip de Primera Catalana i el Sarrià és a la Segona. Però el nostre rival segur que sortirà molt motivat, només va perdre dos partits la temporada passada, tenen un parell d'homes de categoria superior i un porter com Jordi Bracons, que vaig tenir en el Rubí". Fran Vilarroya, que és l'entrenador del CP Sarrià, explica que "he anat a veure el Manresa, i els meus jugadors coneixen bé alguns dels seus rivals. Nosaltres arribem ben preparats a cita, els hem estudiat bé". Manuel Devesa Pereiro serà l'àrbitre de la final.