Les Comes va acollir l'acte de la presentació de la temporada 14-15 de l'Igualada Hoquei Club. Hi va haver representació dels equips de l'entitat, que en són catorze pel que fa a l'hoquei base, més del sub-23 i el de l'OK Lliga. A més a més, hi van ser les noies que formen la secció de patinatge artístic, que pertany al mateix club anoienc.

En el torn de parlaments hi van intervenir el president de l'entitat, Manel Buron, Francesc Monclús, que repeteix com a entrenador del primer equip, que actua un cop més a l'OK Lliga, i el tinent d'alcalde Jordi Segura, en representació de l'Ajuntament.

El club manté les activitats i de cara a la propera setmana farà un torneig d'hoquei base, a partir de dijous. Pel que fa al primer equip del Monbus, es troba actualment en plena pretemporada, ha jugat dos partit de la Copa Penedès i està pendent del primer sorteig de la Copa de la CERS, que es fa dissabte que ve a Lisboa. L'IHC, com a participant a la darrera final a quatre, en podria quedar exempt.

Partit de dues cares

Després de l'acte de presentació, es va jugar l'amistós entre els equips del Monbus i el Saint-Omer, de la lliga francesa, un conjunt que també està implicat en la CERS. Els jugadors de Monclus, que ahir estrenaven disseny de samarreta, van tenir un dur oponent, i es van mostrar més sencers a la primera part, i més cansats després.