El Sevilla es va emportar el premi de Cornellà-el Prat amb dos gols en vint minuts, de Bacca i Iborra, malgrat que no va aconseguir anul·lar en cap moment l'Espanyol, que va buscar la remuntada amb insistència, però que es va quedar a mig camí amb un gol de Stuani en el minut 60.

El xoc potser hauria estat diferent si l'àrbitre hagués xiulat penal de Coke per fer caure Montañés al final de la primera part. La igualtat va ser constant. El mèrit dels d'Emery va ser aprofitar millor els seus bons moments, que no és poc. La millor versió de l'Espanyol no va arribar fins veure's acorralat amb el 0-2.

Els locals van arrencar molt seriosos. Sergio García va despertar la defensa del Sevilla amb un xut al pal dret en el minut 9 El davanter no va poder culminar un contraatac que havia sorprès a la saga d'Emery. Abraham va atrapar el rebuig, però va enviar la pilota fora. Era el primer avís de l'Espanyol a Barbosa.

Tres minuts després, el Sevilla va respondre amb una jugada individual de Bacca, que es va escapar des del centre del camp. El colombià va voler finalitzar ell mateix l'acció, sense intentar l'assistència a algun company, i Kiko Casilla la va frustrar sense complicacions.

El conjunt andalús aconseguia situacions a la contra amb facilitat, encara que sense ordre ni criteri. El partit estava equilibrat, amb insinuacions en ambdues àrees, fins que Bacca, aquesta vegada sí, va trencar la balança en el 33. El davanter, després d'una passada de Coke, va posar el fermall d'or a una jugada col·lectiva i va signar el 0-1.

L'Espanyol va pagar car el seu desajust defensiu i va posar el partit on volia Emery. El tècnic guipuscoà tenia via lliure per aprofitar la seva verticalitat i velocitat davant un rival obligat a buscar l'empat. De tota manera, els de Sergio González tampoc estrenyien excessivament a dalt.

Els blanc i blaus només es van bolcar en atac en els minuts finals de la primera part. Els locals van reclamar un possible penal de Coke sobre Montañés, que va caure a l'àrea després d'una càrrega del lateral madrileny per l'esquena. L'acció va indignar tant als futbolistes com als seguidors periquitos.

Després de la represa, l'Espanyol va augmentar la pressió a Barbosa. Els centres de banda i la recerca dels espais de Sergio García van canviar la cara al bloc. Encara que una acció a pilota aturada va tornar a castigar l'amfitrió quan millor estava. Al 56, Iborra va rematar de cap una falta de Denis Suárez des del vèrtex de l'àrea (0-2).

El Sevilla, que en aquesta segona meitat s'estava limitant a esperar els de Sergio González, no va moure fitxa i va seguir enrere. Tampoc l'Espanyol va variar el seu plantejament, molt ofensiu, i va tenir èxit ràpid. Stuani, en el minut 60, va respondre també connectant amb el cap una centrada de Víctor Sánchez. Imparable per Barbosa.

Als catalans no els faltaven ocasions per a la remuntada. La més clara va arribar en el 71, una assistència del mateix Stuani per a Sergio García que va examinar els reflexos del porter i l'atenció dels centrals, tot i que el tret va ser forçat i fluix. El control i la iniciativa era local, però no n'hi havia prou.

El plantejament defensiu del Sevilla va tancar buits i aclarir el perill constant amb solvència. Amb aquesta tasca de desgast, els andalusos es van endur la victòria. La millor notícia per a l'Espanyol, el debut a Primera dels jugadors del planter Joan Jordà i Jairo. També es va estrenar Lucas Vázquez, ex del Reial Madrid Castella.